Over Sine

Een andere manier, een beter product.

Ons uitgangspunt was altijd om een 100% natuurlijke huidverzorging lijn te produceren die ook echt werkt. Onze gehele lijn bevatten enkel werkzame ingrediënten en geen vulstoffen.

De natuur biedt ons enorm veel waardevolle stoffen die onze huid daadwerkelijk kunnen  verbeteren. Wij gebruiken de heilzame werking van de beste natuurlijke ingrediënten om geweldige huidverzorging producten te maken. Al onze producten zijn zijn vrij van microplastic, parabenen, vulstoffen, parfum en sulfaten. 

Al onze producten worden in Europa geproduceerd om transport afstanden te minimaliseren en kwaliteit en zuiverheid te kunnen garanderen. Zo blijven wij ons inspannen om de productie van verzorgingsproducten duurzamer te maken. 

WIJ ZIJN OP EEN MISSIE


Voor ons begint huidverzorging met de ingrediënten. Het is daarom onze missie om een complete huidverzorgingslijn op te zetten vol ingrediënten die echt werken, zonder vulstoffen of rare chemicaliën.  Het eindresultaat is een huidverzorgingslijn die heerlijk is voor op je huid en 100% natuurlijk is. Daar zijn wij best wel trots op.  Volledige transparantie over onze ingrediënten is een sleutelwaarde voor ons succes. De cosmetica wereld kan erg verwarrend zijn en daarom vinden wij het belangrijk dat jij precies weet wat er wel en wat er niet in zit.

Wij hebben een complete ingrediëntenlijst op onze website staan met een beschrijving wat het ingrediënt is en doet. Wel zo fijn!

WIJ GEVEN OM HET MILIEU

Goed zijn voor je huid is belangrijk, goed zijn voor onze planeet is dat ook. Daarom zijn onze verzenddozen vervaardigd op basis van 67 % gerecycleerd papier en 33 % kraftpapier afkomstig van zagerijafval. Onze stickers zijn gedrukt op 'paperwise' dit houtvrij papier bestaat uit suikerrietvezels: een afvalproduct van de suikerrietteelt. Dit maakt deze grondstof volledig biologisch afbreekbaar en zélfs gecertificeerd composteerbaar.

EEN DUURZAAM PRODUCT

Sine blijft zich inspannen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij stoppen onze producten ook niet in een kartonnen doosje (die we allemaal toch direct weg gooien). Onze plastic verpakkingen zijn altijd 100% recyclebaar.  Ook halen wij  de ingrediënten voor onze producten zo dicht bij mogelijk en produceren wij alles binnen de Europese Unie.  Bovendien zijn al onze producten compleet microplasticvrij en 100% veganistisch. Voor een mooiere planeet moeten we samen zorgen.


Winkelwagen